Yritys

Onni Forsell Oy

Onni Forsell Oy on tynnyreiden, IBC-konttien ja pienpakkausten puhdistukseen, kunnostukseen, romutukseen, tarkastukseen, myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut alallaan tunnustettu ja arvostettu yritys.

Yhtiöstä ja sen historiasta

Yhtiön perustaja ja nykyisen hallituksen jäsen Onni Forsell aloitti tynnyrien pesut jo vuonna 1971 sivutöinään toisen palveluksessa. Seitsemän vuotta myöhemmin, vuonna 1978, hän aloitti toiminnan itsenäisenä yrittäjänä.

Aluksi tynnyrit pestiin ja kunnostettiin käsityönä. Vuonna 1987 yhtiö muutti uusiin tiloihin Rajamäelle. Tällöin hankittiin automaattinen tynnyripesu- ja maalauslinja ja kolhujen oikaisukone.

Asiakkaan ääntä ja toiveita on kuunneltu kaiken aikaa. Vuonna 1996 investoitiin konttipesulinjastoon, kun asiakkaat näin toivoivat.

Perheyhtiön palveluksessa on noin 20 henkilöä.

Jäsenyydet

Onni Forsell Oy:llä on monia tärkeitä kansallisia ja kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. Yhtiö on 1997 perustetun metallipakkausten tuottajayhteisö Mepak-Kierrätys Oy:n perustajaosakas.

Lisäksi yhtiö on ainoana suomalaisena mukana eurooppalaisten tynnyri- ja konttipesuloiden kattojärjestö SERREDissä. Se on voimakas vaikuttajajärjestö. Alan paras tietämys on siten aina myös asiakkaiden käytettävissä.

Yrittäjäpalkintoja

Onni Forsell Oy:n sinnikäs yrittäminen ja hallittu laajentuminen on saanut niin paikallista kuin valtakunnallista tunnustusta.

Yhtiö valittiin Nurmijärven kunnan vuoden yrittäjäksi vuonna 1999. Sen lisäksi Onni Forsell sai vuonna 2005 Suomen Yrittäjien kultaisen yrittäjäristin.

Toiminta vähentää jätettä

Onni Forsell Oy tukee kestävän kehityksen elämäntapaa käytännön työssä puhtaamman ympäristön ja raaka-aineiden säästämisen puolesta.

Kunnostettu tynnyri voi kiertää teollisuudessa jopa 5-6 kertaa. Toiminta on jätelain hengen mukaista, se säästää oleellisesti neitseellisiä raaka-aineita ja vähentää jätettä.

Kaikki hyötykäyttöön

Yhtiö ohjaa kaikki toiminnasta syntyvät jätteet hyödynnettäviksi joko aineena tai energiana. Tällä on positiivinen vaikutus myös asiakkaan tuotteiden ekotaseeseen.

Serifikaatit